Landmerc+

merkidentiteit

Achtergrond

Landmerc+ helpt kleinschalige zorgondernemers – zorgboerderijen in het bijzonder – met slimme (software) oplossingen. Zoals het softwarepakket ZilliZ, waarmee zorginstellingen hun administratie kunnen bijhouden. Landmerc+ groeit en wil daarom een professionaliseringsslag maken. BeeldBlinkers heeft de opdracht gekregen de ambities van deze mooie organisatie te vertalen naar een krachtige merkidentiteit.

Onze oplossing

Niet de technisch informatie over de producten en diensten van Landmerc+ staan centraal in de presentatie, maar de enthousiaste ervaringsverhalen van de kleinschalige zorgondernemers. Zo is er een mooie balans tussen informatie en inspiratie ontstaan. Deze vernieuwde identiteit hebben we vertaald naar een nieuwe huisstijl.

Unieke iconen

Bij het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl hebben we iconen voor Landmerc+ ontworpen. In een herkenbare en minimalistische stijl die zowel op de website als op andere applicaties van Landmerc+ kan worden toegepast.

E-mailtemplates

Landmerc+ houdt haar klanten op de hoogte via een e-mailnieuwsbrief. We ontwikkelden drie verschillende templates voor MailChimp, die aansluiten op de nieuwe huisstijl en website. Vanuit het dashboard van MailChimp zijn deze templates gemakkelijk te vullen met teksten en afbeeldingen.

Een nieuwe website

Tijdens een brainstormsessie met Landmerc+ zijn de uitgangspunten van de nieuwe website en productsite voor softwarepakket ZilliZ tot stand gekomen. Dit hebben we vertaald naar wireframes, de bouwtekening van de website, waarin de belangrijke elementen voor elke hoofdpagina zijn uitgewerkt.

Aan de hand van de definitieve wireframes maakten we het webdesign, uitgewerkt voor zowel desktop als mobiele apparaten (smartphone en tablet).

De uitgewerkte designs zijn op maat gebouwd in WordPress aan de hand van maatwerkmodules. Daarmee kunnen alle elementen op elke willekeurige plek binnen de website worden ingevoegd. Het inrichten en onderhouden van pagina’s wordt daarmee voor de eindgebruiker gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.