Lunar Institute | Community of free minds

Webdesign

In samenwerking met Label Vier verzorgende we het visuele ontwerp voor de website van Lunar Institute, een opleidingsinstituut en community voor Free Minds, changemakers en architecten van de toekomst. Mystiek, eigentijds en gebruiksvriendelijk waren uitgangspunten voor dit verassende design.

Achtergrond

LUNAR is een opleidingsinstituut en community voor Free Minds, changemakers en architecten van de toekomst. Zulke nieuwsgierige leiders zien overal kansen en zijn positief over verandering en vooruitgang. Voor hen maken we bij LUNAR relevante en niet voor de hand liggende kennis en inspiratie toegankelijk en praktisch toepasbaar. We doen dat ook voor teams in organisaties ter bevordering van impact en effectiviteit. Persoonlijke en teamontwikkeling dus, vanuit een vrij, ongepolijst, avontuurlijk en tegelijk diepgaand perspectief. Weg van de clichés in leiderschapsontwikkeling. Dat is LUNAR!

Optimale ervaring voor mobiele gebruikers

We kozen voor adaptive design. Dat wil zeggen dat de mobiele weergave in de kern hetzelfde is als de desktop variant, maar geoptimaliseerd voor de mobiele gebruiker.