Savvii

Branding, webdesign

Savvii is dé managed WordPress hosting provider van Europa. Gestart in 2013, als eerste gespecialiseerde WordPress hosting partij in Europa. Met honderden klanten, host Savvii duizenden sites met een team van ongeveer 20 professionals.

Huisstijlrichtlijnen

Savvii was al in het bezit van een krachtig logo en kleurenpallet. Wat ontbrak waren duidelijke richtlijnen voor het ontwikkelen  van de verschillende materialen, zowel online als offline. Als eerste gingen we daarom aan de slag met een grondige huisstijl analyse. We kozen een nieuwe typografie, ontwikkelden diverse herkenbare stijlelementen en een beeldtaal die aansluit bij het DNA van Savvii.

Snelle, responsive website voor een optimale klantenreis

Savvii wil een snelle, responsive website ontwikkelen. Met een nieuw responsive design en de juiste informatie moet deze website een belangrijk marketing instrument zijn voor het maken van conversies. De reis vanaf het eerste contactmoment met Savvii tot een verkoopgekwalificeerde lead. Naast de nieuwe website is Savvii op zoek naar huisstijl richtlijnen voor het doorvoeren van een consistente en herkenbare stijl.